Міжнародний день захисту дітей

Діти – маленькі частинки великого щастя, ім'я якому – Життя! Діти так потребують любові, турботи і батьківської ласки! Так хочеться, щоб кожне дитяче серце не було обділене цим маленьким щастям.

Весело та драйвово пройшла розвага-квест "Пірати в пошуках скарбів" в ЗДО "Яблунька" до Міжнародного дня захисту дітей. Діти отримали задоволення від спілкування, ігор та показали, ще раз, які вони талановиті.

У цей день до вихованців завітали гості, щоб побажати кожній дитині міцної сім'ї і всього необхідного для безтурботного дитинства. Висловлюємо щиру вдячність КЗ "Центр надання соціальних послуг" Леськівської сільської ради Group , Поліцейська станція Леськівської ОТГ та всім хто долучився до придбання подарунків та солодощів.

Нехай дитячі посмішки висвітлюють нашу планету, і кожен із маленьких мешканців нашої землі буде здоровим і щасливим. Діти - це безмежна ще не зіпсована щирість і відвертість. Їх майбутнє залежить від нас. Наше майбутнє залежить від них. Вони не повинні страждати. Вони повинні жити в світі, який не знає, що таке жорстокість, біль та насильство.

Давайте створимо для них такий світ разом!